вівторок, 16 жовтня 2012 р.

Подарунки від Національного олімпійського комітету

      На адресу школи надійшла бандероль з вітальним листом за підписом Президента Національного олімпійського комітету України Сергія БУБКИ.
     Другий рік поспіль Національний олімпійський комітет України проводить Всеукраїнські акції «Олімпійська книга» та «Олімпійський куточок», в рамках яких здійснюється розповсюдження літератури з пропаганди олімпійських принципів та здорового способу життя серед загаль­ноосвітніх навчальних закладів України всіх форм власності.
         В рамках цих Акцій наша школа отримала безкоштов­но олімпійську літературу, яка відкриє великий і цікавий світ спорту з його непідробними емоціями, фантастичними перемогами та умінням впевнено йти до своєї мети.
      В книгах, які ми отримали, розповідається про історію та цінності олімпійського руху, услав­лених українських олімпійців, а самі видатні спортсмени на своєму життєвому прикладі легко і доступно розкриють секрети свого успіху.
      Віримо, що за допомогою цих книжок школярі зроблять свій вибір на користь здорового способу життя, а згодом приєднаються і до нашої дружної Олімпійської родини.
     
     Також від імені учнівсько та педагогічного колективу дякуємо спонсорам за чудовий подарунок - набір м'ячів для командних ігрових видів спорту.